Yritys

Olemme Oululainen vuodesta 1983 toiminut viestintäratkaisuja tarjoava palveluyritys. Tarjoamme yritys-ja yhteisö asiakkaillemme erilaisiin käyttötarkoituksiin mobiilipäätelaitteita ja radioviestimiä. Edustamamme tuotemerkit ja palvelut ovat laadukkaita ja täyttävät vaativimpienkin asiakkaiden tarpeet varmasti. Meillä on kyky rakentaa palvelustamme ja tuotteistamme juuri sellainen kokonaisuus kuin sinä ja yrityksesi tai yhteisösi tarvitsee. Pitkän kokemuksemme auttaa meitä tuomaan lisää vaihtoehtoja ja näkökantoja asiakkaamme palvelukonseptiin.

Palvelemme sinua toimipisteessämme Krouvintie 5, arkisin klo 09.00-16.00. Verkkopalvelumme palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Osoitteemme on Krouvintie 5, 90400 Oulu.

Tervetuloa Asiakkaaksemme, me olemme joustava ja huolehtiva kumppani avustamaan yritystäsi mobiilipalveluiden ratkaisuissa. Meiltä saat käyttöösi kaikki mobiilipäätelaitteet ja niihin sopivat lisävarusteet, helposti ja vaivattomasti juuri sellaisina kuin sinä ne haluat.

Me suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi oman radiopuhelinverkko kokonaisuuden tai toimitamme sinulle juuri sellaisen radiopuhelimen valmiiksi kanavoituna kuin tarvitset kuin tarvitset. Meillä on myös radiopuhelinten tarvikkeita ja varaosia, mm erilaiset akut ja antennit.

Meiltä saat käyttöösi alan viimeistä ja luotettavaa tekniikkaa. Voimme sovittaa myös vanhoja järjestelmiä toimimaan uusien järjestelmien kanssa. Rakennetaan yhdessä toimintamalli, joka palvelee sinua ja yritystäsi tehokkaasti.

Hyödynnä kokemuksemme ja osaamisemme omaan toimintaasi. Haasta meidät kehittämään toimintaasi.

Viestimaan yhteystietoja

Viestimaan henkilökunta on tavoitettavissa henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse, jotka ovat muotoa etunimi.sukunimi@viestimaa.fi

Puhelin (vaihde): +358 400 292 222

katja Yhteyspäällikkö

Katja Palomaa

050 3955 940

Tuotepäällikkö

Aku Mikkonen

0400 933 550

jyrki pesämaa Toimitusjohtaja

Jyrki Pesämaa

0400 567 890