Matkapuhelimet

Tarjoamme ja toimitamme organisaatiollesi nopeasti ja varmasti juuri sen minkä tarvitset. Jos et ole löytänyt sopivaa ratkaisua pulmaasi niin kerro se meille, tuomme käyttöösi oman näkemyksemme ja ratkaisut.

Asiakkaamme säästävät työaikaa ja kustannuksia ulkoistamalla matkapuhelimiin liittyviä tarpeitaan meille. Samalla varmistuu, että jokainen käyttäjä saa käyttöönsä sopivat työkalut, jotka parantavat työhyvinvointia ja tehokkuutta.

Meiltä saat kaikki markkinoilla olevat matkapuhelimet ja jos emme itse pysty auttamaan niin osaamme ohjata sinut sinne mistä apu löytyy.

Oheislaitteet

Jatkuva yhteydenpito asettaa haasteita työyhteisölle etenkin etätöissä ja työmatkoilla. Hyvät suojat suojaavat puhelinta ja käyttäjän mieleiset kuulokkeet tekevät työstä helpompaa. Jabran, Plantronicsin tai Valcon laadukkaat kuulokkeet mahdollistavat työhön keskittymisen sataprosenttisesti olet sitten toimistolla tai etätöissä. Työtä tehdessä voit kuunnella hifi-tasoista musiikkia, saapuvasta puhelusta saat ilmoituksen kuulokkeisiin ja nappia painamalla saat puhelun kuuluviin. Molemmat kätesi ovat ovat vapaina työskentelyyn.

Toimitamme käyttöösi yhteensopivat kuulokkeet, laturit, suojat ja kaikki mitä voit matkapuhelimesi kanssa tarvita. Asennamme panssarilasit valmiiksi paikalleen, avaamme liittymät, lisäämme halutut tarvikkeet ja toimitamme ne haluttuun osoitteeseen nopeasti ja luotettavasti.

Laskutus on joustavaa. Saat meiltä laskun jokaisesta toimituksesta erikseen tai koontilaskuna, vaikka kerran kuukaudessa. Saat tarvittaessa tarkan erittelyn haluamillasi tiedoilla laskun liitteenä.

Luomme yhdessä  kanssasi toimintamallin jota myös kehitämme yhdessä. Meidän palvelumme on henkilökohtaista ja meidät tavoitat helposti.