Radiopuhelimet

Meiltä saat yksittäisen radiopuhelimen sellaisena kuin sen tarvitset.  Toteutamme myös radiopuhelinverkkoratkaisuja, nämä kokonaisuudet aloitetaan tarpeiden kartoituksella ja suunnittelukokouksella.

Kuuntelemme asiakkaamme tarpeet ja tuomme esille aina oman näkemyksemme. Lopputuloksena syntyy yhteydet parantamaan tiedonkulkua yrityksessä tai yhteisössä. Työturvallisuus on keskiössä jo suunnittelussa ja jos työtapaturma tapahtuu niin radiopuhelin mahdollistaa nopean avunsaannin vain yhdellä painikkeella tai jopa automaattisesti.

Radiopuhelin kytketään usein kuulosuojaimiin, meiltä saat myös radiopuhelinkäyttöön soveltuvat kuulosuojaimet valmiiksi toimivina. Viestimaa toimittaa sinulle sellaisen radiopuhelimen kuin tarvitset ja ohjelmoi laitteesi toimimaan siinä ympäristössä johon sen tarvitset.

Haemme asiakkaallemme soveltuvat luvanvaraiset, analogiset tai digitaaliset, radiotaajuudet ja toimitamme sovitun kokonaisuuden testattuna ja koulutamme käyttäjät radiopuhelinten käyttöön.

Olemme toimittaneet radiopuhelimia asiakkaillemme jo 40 vuoden ajan, ota kokemuksemme käyttöösi.  Pidetään työkalut kunnossa!