Toimistopuhelin ratkaisut

Me toimitamme sinun yrityksellesi tai yhteisöllesi juuri sen mitä tarvitset, nopeasti ja varmasti. Kerromme sinulle mahdollisuuksista ja ratkaisuista jos ratkaistavanasi on meidän toimialaamme liittyvä ongelma. Jatkuva yhteydenpito asettaa haasteita työyhteisölle, varsinkin kun työpisteiden välissä voi olla satoja kilometrejä.

Yhteydenpitoa helpottamaan on olemassa erilaisia puhumista helpottavia ratkaisuja, jotkut kutsuvat näitä sankaluureiksikin mutta valikoimassa on myös erilaisia ilman sankaa kiinnitettäviä tuotteita. Jos työyhteisössä on paljon ääntä ja elämää, niin on mukavaa keskittyä omaan työhönsä asettamalla korville lähes kuulosuojaimen veroiset Jabra Evolve80 tai Plantronics Voyager Focus kuulokkeet. Näistä kuulokkeista kuulet hifi-laatuista taustamusiikkia valitsemastasi äänilähteestä ja puhelun tullessa saat siitä ilmoituksen ja voit poimia sen nappia painamalla itsellesi.

Molemmat kätesi ovat luonnollisesti vapaina työskentelyyn. Erilaisilla ergonomisilla kuulokeratkaisuilla on todettu olevan myös paljon työterveyttä parantavia vaikutuksia.